OTMICA NA CIPRU

Mustafa: Nisam htio oteti avion

Poludio zbog bivše žene

Dan nakon bizarne otmice zrakoplova i šetosatne drame na Cipru, cijeli svijet se pita - tko je ta fatalna žena zbog koje se Seif Eddin Mustafa (59) odlučio na takav očajnički potez zbog kojeg će na duže vrijeme završiti u zatvoru. Ciparski mediji pišu da je njezino ime Marina Parashkou i da je njezina jedina želja u ovom trenutku biti što dalje od cirkusa koji se događa oko Mustafe. Na današnjem saslušanju očajna Marina je svima dala do znanja da više ne želi vidjeti svog bivšeg supruga.

- Umirem od srama i ne želim nikakav publicitet! Ne želim ga više vidjeti - rekla je Marina i tako vjertojatno potpuno uništila ionako psihički nastabilnog Mustafu.

Inače, Mustafa je danas doveden na ciparski sud koji mu je odredio pritvor na osam dana.

Tih će osam dana dozvoliti policiji da istraži tu otmicu aviona sa sretnim krajem za 55 putnika i članova posade, živih i zdravih. Policija je na sudu navela da Egipćanin mogao biti optužen za otmicu aviona i osoba s ciljem odvođenja u nepoznatom smjeru, prijeteće ponašanje i druga djela koja krše protuteroristički zakon.

On danas na sudu nije ništa pričao, ali je tužitelj Andreas Lambrianou otrkio da je na policiji detaljno objasnio zašto se odlučio na otmicu.

- Što bi trebao napraviti čovjek koji 24 godine nije vidio svoju ženu i djecu i kojemu vlada ne dopušta da napusti državu sada - rekao je Mustafa i zapravo sve rekao

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 20:54