LJETNI OKTANI

INA maloprodajno mjesto Preko: Savršeno maloprodajno mjesto za jedrilice

Dubina mora je četiri metra tako da gorivo na tri agregata mogu točiti četiri jedrilice istovremeno
INA, maloprodajno mjesto Preko
 Srdjan Vrancic/Cropix

Maloprodajno mjesto Ine u Preku na otoku Ugljanu ljeti radi svaki dan, uključujući i blagdane od 6 do 22 sati, a s ponudom nas je upoznao voditelj maloprodajnog mjesta g. Ive Tomašević.

- Dubina mora je četiri metra tako da gorivo na tri agregata mogu točiti četiri jedrilice istovremeno. Od goriva je u ponudi Eurosuper 95 Class, Eurodiesel Class i Plavi dizel za ribare i turističke brodove. Protok goriva je 130 litara u minuti za dizel i oko 60 litara u minuti za benzin - objašnjava Tomašević.

Na maloprodajnom mjestu osim vrhunskih INA goriva nautičari mogu kupiti bokobrane, konope, sidra, zastavice te manje gumenjake dužine 1,80 metara za jedrilice.

Također, u ponudi je i roba široke potrošnje. INA ima u tijeku nagradnu igru u koju se možete uključiti pri svakoj kupnji na bilo kojem Ininom maloprodajnom mjestu u minimalnoj vrijednosti od 250 kn i time osigurati svoju šansu za osvajanjem novog BMW 220d Gran Coupe s plaćenom registracijom ili INA kartice u vrijednosti do 12.000 kn. Više informacija na www.ina.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:56