Stjepan Vukadin iz Rogoznice nije bio tipični dječak. Kada su svi njegovi vršnjaci trčali za balunom, on je bio uz svoju majku u kuhinji. Promatrao je kako priprema ručak, koji sastojak koristi za pojedino jelo, kakav tajni dodatak ubaci dok nitko ne gleda. Malo-pomalo učio je od svoje majke sve dok nije odlučio sam uzeti kuhaču u ruke.
Spremio je svojoj obitelji prvi ručak i tada je krenuo njegov put do jednog od najmlađih šefova kuhinje u Splitu.
- Za mene je kuhanje umjetnost. Uvijek se može izmisliti nešto novo, bilo to u receptu ili aranžiranju hrane. Mogućnosti su bezbrojne, samo ih treba pronaći - kaže Stjepan, 24-godišnji šef kuhinje u elitnom splitskom restoranu Zrno soli.
Upravo je sve krenulo od tog osjećaja stvaranja nečega novog vlastitim rukama. Kao umjetni...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....