Kada kakva velika jahta uplovi u Jadran, njezini kuhari odmah vade bilježnicu s poznatim brojevima telefona. Vrhunski gosti zahtijevaju vrhunsku kvalitetu, a zna se gdje je mogu dobiti kada je u pitanju riba.
Braća Bartulović pokrenula su ovu priču još 2002. godine, da bi danas došli do više od 1200 kupaca, deset ribarnica te pružanja usluge dostave svježe ribe na brodove.
Sve je počelo vrlo skromno.
- Nismo imali nikakvog znanja o ribarstvu. Brat Ivo krenuo je u distribuciju jadranske kozice tijekom cijele godine. Surađivali smo tada s nekoliko koćarica. Ispunili smo očekivanja jer smo inzistirali na visokim kriterijima kvalitete. Očišćeno meso kozica koje smo distribuirali moralo je biti najbolje veličine i okusa bez kompromisa, i kao takvo lako je pronalazilo svoj put do potro...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....