Prvo što čovjek zamijeti dok šeće marinom u Puntu su – masline. Nalaze su posvuda. Uz restoran, gatove, na parkiralištu, kod hotelskog resorta, dućana... Stabala je čak šestotinjak, a od tih maslina u marini prave i ulje kojime se koriste u dva restorana, kao i u onom hotelskom, a male bočice pakiraju i svojim stalnim, zadovoljim gostima te poslovnim partnerima i suradnicima.
- Lijepo ih je imati, lijepo je posluživati svoje ulje u restoranima. Mada, tamo ujesen, kada ih treba sve pobrati, zna biti gužva, budući da je puno posla i u marini. Ali, uvijek odradimo. Pomažu i gosti, njima je to pravi prizor – kaže nam Bernarda Renata Marević, direktorica lijepo uređene marine Punat, dobitnice čak dva Zlatna sidra Nautičke patrole Jutarnjeg lista, koja je opet ovdje u posjet...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....