Bio je, kaže nam odmah, prije puno godina u politici - i nije mu problem puno govoriti. To je dobra stvar za zainteresiranog novinara. Govor, razumije se, a ne politika.
Davor Andrić, vlasnik restorana i hotela Barbat na otoku Rabu - nekadašnji prvi gradonačelnik Raba od hrvatske samostalnosti naovamo - prvo se hvali jednim tradicionalnim jelom za koje tvrdi da se ne može pojesti nigdje, osim u njegovu restoranu.
- To je mesno jelo, na koje smo izrazito ponosni, a riječ je o janjetini koja se priprema na medu od kadulje. Taj recept zove se štufat i izvorno dolazi s Barbata. Janjetina se na taj način pripremala za Božić i Novu godinu, a u prošlosti su je bogatije obitelji pripremale i za vjenčanje svoje djece - počinje priču Andrić, pa sa zanosom nastavlja o samoj recepturi:...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....