PRAVA GOZBA

Restoran Olive Island Marine nudi samo domaće: ‘Prednost korone je bolje povezivanje s OPG-ima‘

Restoran je nerijetko duša marine. On je, pojašnjava Toni Antišin, menadžer Olive Islanda, jedan od njezinih najbitnijih segmenata
Menadžer Olive Islanda Toni Antišin i menadžer restorana i šef kuhinje Ante Lončar
 Srdjan Vrancic/Cropix
Restoran je nerijetko duša marine. On je, pojašnjava Toni Antišin, menadžer Olive Islanda, jedan od njezinih najbitnijih segmenata

Podne je u Sutomišnici na Ugljanu odzvonilo, a sunce zapeklo svom snagom, kao da mu je zadnji put. Pobjegli smo od njega, gladni i nestrpljivih nepca, u hlad restorana Olive Island Marine.

Kod njih je uvijek nešto posebno u ponudi, najavili su nam još tog jutra, a zatim su na stol stigle dvije ogromne glinene posude s poklopcima. “Pazite, jako je vruće”, odzvanjala su upozorenja, no teško je čekati, pogotovo kad te sučele s teškim gastronomskim izborom: u jednoj posudi hobotnica, u drugoj janjetina, oboje “mekano k’o duša”.

Upravo se u te dvije glinene posude nalazi ono za čim tragamo: savršen spoj plavog i zelenog, odnosno hrvatskog mora kao raja za nautičare i autohtonog, domaćeg proizvoda, namirnice ubrane ili pripremljene s ljubavlju.

Restoran je nerijetko duša m...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. prosinac 2025 02:59