NAUTIČKA PATROLA

SLAVEN BOGUT, DIREKTOR ACI MARINE SKRADIN 'Ponosni smo na to što naša marina vije Plavu zastavu'

'Ljepota i posebnost prirode koja oduzima dah, ugodna atmosfera marine i bogata kulturna, društvena, turistička i gastronomska ponuda destinacije glavni su razlozi brojnih nautičara za odabir naše marine.'
ACI marina u Skradinu, direktor Slaven Bogut
 Milan Sabic / CROPIX

Gosti u smiraj dana rado uživaju u vrhunskoj gastronomskoj ponudi i kvalitetnim dalmatinskim vinima koja se nude u atraktivnom restoranu ACI marine s čije terase puca pogled na zaljev i slapove Krke, ali i u ostalim restoranima i konobama u Skradinu.

Zaštita okoliša

Specifičnost ove marine očituje se i u jedinstvenoj kombinaciji morske i slatke vode, pa boravak ovdje posebno cijene vlasnici drvenih brodova, koji ovdje najradije i zimuju”, izjavio je Slaven Bogut, direktor ACI marine Skradin.

“Atraktivnost naše marine dokazuje i velik broj tranzita koji ostvarujemo tijekom sezone, a ove smo godine našim kapacitetima dodali i novih 18 vezova na sidrištima u uvalama Vozarica i Donja draga, koji su u funkciji već mjesec dana.

S ponosom ističem da ove godine i ACI marina Skradin vije Plavu zastavu, priznanje i potvrdu poštivanja strogih kriterija zaštite okoliša, mora i priobalja.

Realizacijom niza aktivnosti na području zaštite okoliša uspjeli smo zadovoljiti stroge kriterije certificiranja i zaista smo zadovoljni učinjenim.

Skradin, 080718.
ACI marina u Skradinu.
Foto: Milan Sabic / CROPIX
Milan Sabic / CROPIX
ACI marina u Skradinu

Rado se vraćaju

Dodatno, unaprijedili smo i sigurnosni sustav videonadzorom te regulirali pristup na pontone.

Sigurnosni faktor u današnje vrijeme iznimno je važan gostima i tome pridajemo posebnu pažnju.

Pojačali smo i amperažu na pontonu za veće jahte tako da sada ponton E raspolaže priključkom za struju jačine 125 ampera. Naravno, marinu smo oplemenili i hortikulturom pa s ponosom mogu reći da smo zadovoljni poboljšanjem u svakom smislu, a gosti su najzahvalniji kritičari.

Iskreno se vesele svakom novitetu i napretku marine za koju osjećaju da je njihov drugi dom i rado joj se vraćaju”, poručuje Bogut.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:01