ACI MARINA DUBROVNIK

Svi proizvodi koji izlaze iz kuhinje Azzurra dolaze isključivo s OPG-ova iz ovog kraja

Htjeli smo ponuditi modernu, a ipak autentičnu i kvalitetnu hranu. Turista ima, ovdje nitko neostaje glada, ponosan je shef
Ivo Dubelj
 Zeljko Hajdinjak/Cropix
Htjeli smo ponuditi modernu, a ipak autentičnu i kvalitetnu hranu. Turista ima, ovdje nitko neostaje glada, ponosan je shef

Ovo su marinirane jadranske lignje. Tu je i mladi sir s perlama od jabučnog octa. Ponudite se i domaćim pestom od bosiljka, pinjola i rikule. Ma! Nećete ovdje ostati gladni. Evo i rižota od sipe i šafrana, s reduciranim umakom od jastoga. Eto, ovdje vam je i hobotnica i tuna, sa svježim špinatom. A stiže i desert.

U hladnoj juhi od pjenušca i šumskog voća dolazi sladoled od limete, ukrašen lubenicom mariniranom u votki.
Nevjerojatna je to gozba, koja nas dočekuje u restoranu Azzurro u ACI marini Dubrovnik, gdje su odlučili kako nitko neće ostati gladan, no ne samo da neće ostati gladan, nego će iz recepata vlasnika i glavnog kuhara Ive Dubelja uživati u nevjerojatnim okusima Mediterana.

- Ma kako ste? Dobro došli! - govori nam Ivo dok nam priča kako je nakon četrnaest god...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. prosinac 2025 22:19