Ovo su marinirane jadranske lignje. Tu je i mladi sir s perlama od jabučnog octa. Ponudite se i domaćim pestom od bosiljka, pinjola i rikule. Ma! Nećete ovdje ostati gladni. Evo i rižota od sipe i šafrana, s reduciranim umakom od jastoga. Eto, ovdje vam je i hobotnica i tuna, sa svježim špinatom. A stiže i desert.
U hladnoj juhi od pjenušca i šumskog voća dolazi sladoled od limete, ukrašen lubenicom mariniranom u votki.
Nevjerojatna je to gozba, koja nas dočekuje u restoranu Azzurro u ACI marini Dubrovnik, gdje su odlučili kako nitko neće ostati gladan, no ne samo da neće ostati gladan, nego će iz recepata vlasnika i glavnog kuhara Ive Dubelja uživati u nevjerojatnim okusima Mediterana.
- Ma kako ste? Dobro došli! - govori nam Ivo dok nam priča kako je nakon četrnaest god...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....