Svoj kuharski zanat vrhunski chef Igor Karađole brusi godinama. Od renomiranog šibenskog restorana Tomaseo do uglednog Bocca Marai u Zagrebu, gosti su uvijek uživali u njegovim jelima. Čuo je da se Nautička patrola nalazi u marini, a da nam je naš ljubazni domaćin Mate Jugov donio vrhunske ribe i škampića za brudet.
I evo Igora u trenutku na brodu kako bi nam dao svoj recept za najbolji brudet. Kaže da je brudet jednostavno jelo koje zahtijeva samo najbolje namirnice, a kuha se između 45 minuta i jednog sata.
- Osobno volim raditi ‘na hladno’. Neki prije prodinstaju luk, no ja sve stavljam odmah prije nego što se lonac zagrije. Red luka i češnjaka na maslinovo ulje, red ribe, a onda i red krumpira, da bude zasitnije. Od začina vrlo malo, sol, papar, koncentrat rajčice i podlije...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....