DANAS STIŽE 40-AK NALAZA

NOVE INFORMACIJE IZ SPLITA Još troje štićenika Doma za starije s povišenom temperaturom završilo u bolnici, stanje 10 zaraženih pacijenata je dobro

 
KBC Split
 Tom Dubravec / CROPIX

U splitskom Domu za starije i nemoćne osobe koronavirusom je zaraženo najmanje deset osoba, a danas se očekuju rezultati ostalih 40-ak testova koji su poslani u Zagreb. Slobodna Dalmacija saznaje da je stanje svih 10 pacijenata kod kojih je potvrđena zaraza koronavirusom je dobro i nepromijenjeno u odnosu na jučer, javljaju iz splitskog KBC-a. Nitko od njih nije na respiratoru.

Glavna medicinska sestra Doma, Zdravka Đapić, sinoć je još jednom potvrdila kako je epidemiologe zvala prije 11 dana, ali ih nije uspjela dobiti na telefon. Nije objasnila zašto je čekala povratni poziv 10 dana umjesto da o potencijalno opasnom razvoju događaja hitno ponovno obavijesti epidemiologe.

U međuvremenu još je troje štićenika doma s povišenom temperaturom završilo u bolnici, što znači da ih je sada ondje ukupno 52, potvrdio je Jutarnjem ravnatelj splitskog KBC-a Julije Meštrović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:46