NEDJELJNI + D&D = 10KN

Novi broj magazina D&D samo uz Nedjeljni: Veliki vodič za jeftino uređenje vašeg stana

Trebali biste urediti stan? Lupate se po glavi što to niste učinili koji mjesec ili godinu ranije kada su vremena bila nešto bolja, kada ste imali nešto više novca ili vas nije bilo strah podići kredit.

I što sada učiniti? Ostaviti stan kakav je ili se upustiti u veliku investiciju? Zapravo, ni jedno ni drugo.

Pravi odgovor na to pitanje krije se u novom broju magazina D&D koji će se na kioscima naći ove nedjelje, 15. srpnja, samo u paketu s Nedjeljnim Jutarnjim za deset kuna.

- Znamo da nije u redu uvijek imati najskuplje stvari u našim editorijalima. Zato i ovaj low-cost editorial - kaže urednica najprodavanijeg magazina za uređenje doma u Hrvatskoj, Boba Blašković.

Kako do magazina D&D?

Novi broj magazina D&D moći ćete kupiti na svim kioscima 15. srpnja uz Nedjeljni Jutarnji i nikako drugačije, a za povoljnu cijenu od 10 kuna dobit ćete paket od nevjerojatnih 180 stranica, Nedjeljni + magazin D&D.

U specijalu ćete pronaći apsolutno sve što vam je ikada trebalo za uređenje stana ili kuće za što manje novca: od namještaja i ukrasa koji će vam izbiti samo nekoliko kuna iz džepa pa sve do kreativnih savjeta i inovativnih primjera koje su ljudi već napravili i koji bi vam mogli promijeniti život.

Za low cost uređenje je vrlo važno da znate puno toga sami napraviti, pa nemojte propustiti iz broja u broj sve popularniju rubriku How to u kojoj vas veliki kreativci i najbolji majstori uče sve - od sitnih popravaka kod kuće do toga kako iskoristiti stari komad namještaja i dati mu novi život.

Sjetite se samo i kako je teško obojiti zid. Ne toliko fizički, koliko je teško izabrati boju koju ćete koristiti, a zatim s njome živjeti sljedećih nekoliko godina. Što ako vam se ne svidi kako izgleda na zidu? Što ako ne paše s namještajem?

Provjerite ovotjedni D&D i pronaći ćete psihodelični fotospecijal u kojemu su cure iz uredništva jedan stan ofarbale u devet različitih boja i sparile s namještajem i ukrasima koji će najbolje ići s nijansama koje odaberete.

Kao i uvijek, nepogrešiva procjena uredništva za vas je odabrala dva stana u koje vas vodi po inspiraciju za vlastito uređenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 12:30