LIJEPA MARINA

ONA JE NAJSEKSEPILNIJI RODITELJ U HRVATSKOJ 'Na Facebooku imam više od šest tisuća fotografija, a dnevno mi se javi bar deset muškaraca'

 Foto: Dražen Komar

Prijatelji, uglavnom muški, opisuju je kao najseksi mamu Hrvatske. Zagrepčanki Marini Škender život se iz temelja promijenio prije tri i pol godine kada je na svijet došla njena Laura Lima, zaigrana djevojčica oko koje se danas vrti cijeli njen svijet.

- Odjednom mi više nisu bile bitne skupe cipele, nego dječje potrepštine. Vikende više volim provesti s njom i našim psom kod kuće nego u nekom ludom izlasku - kaže o svojim afinitetima Marina.

Kako ima tek nepune 32 godine pitam je nije li prerano da se zatvori u kuću i postane kućanica. Odgovara kako to ne doživljava tako i da je sada sretnija nego prije.

Foto: Dražen Komar

U potrazi za poslom

- Trenutno sam u potrazi za poslom, ali nije da ne radim ništa. Naime, živjeti sam s djetetom je teže nego što ljudi misle. To malo, sitno biće napravi veći nered nego hrpa frendova na tulumu - smije se Marina.

Najupečatljivije na njenom izgledu su tetovaže. Ukupno ih ima 11, a ta brojka će vjerojatno rasti. Najdraža joj je, ujedno i posljednja, fotografija njene majke na desnom bedru. S tetoviranjem je počela, kako sama kaže, puno prerano, točnije s 14 godina.

- Brat mi je potpisao suglasnost, a htjela sam to napraviti samo da osjetim tu bol o kojoj svi pričaju. Očito nije bilo tako strašno s obzirom da sam isto ponovila još deset puta - kaže Marina.

Foto: Dražen Komar

Svojim izgledom je zadovoljna, jedino za čime pati su - veće grudi. Sitnije je građe, a kilogrami od trudnoće istopili su se sami od sebe. Ne bavi se vježbanjem jer, kaže, vodi dovoljno aktivan život koji uključuje odlazak s djetetom do vrtića, šetnje sa psom, kuhanje, čišćenje te druženja s prijateljima. Obožava se fotografirati, a za dovoljno dobar honorar bi se skinula potpuno gola. Kada će ako neće sada, kaže.

Njen ljubavni život ispunio bi stranice i stranice, tako je sa 25 godina mislila kako je našla muškarca svog života pa je njegovo ime tetovirala na intimnom području. Nakon kraha veze, preko imena je morala iscrtati veliku zvijezdu. S ocem Laure Lime bila je u braku tri godine.

- Udala sam se iz ljubavi. Kada sam kupovala vjenčanicu, svima je bilo čudno što nemam trbuh do zuba. Dijete je došlo tek kasnije, a s njim su počeli i svi naši problemi - prisjeća se.

Foto: Dražen Komar

Problemi s alkoholom

Čovjek kojeg je voljela odjednom je upao u probleme s alkoholom, a se s njima nije mogla nositi predugo. Kada je Laura Lima bila stara šest mjeseci, pokupila je svoje stvari i otišla. Razvod je bio mučan i trajao je gotovo tri godine. Baš radi toga misli kako se neće ponovno udati, iako sada misli da je napokon našla onog pravog.

- Trenutno sam preko ušiju zaljubljena u pomorca iz Dalmacije. Ne viđamo se toliko često, što mi sada potpuno odgovara, a on je pravi gospodin - galantan i šarmantan - priča Marina.

Muškarci je neprestano salijeću. Na svojem Facebook profilu ima preko 6 tisuća fotografija, a dnevno joj se javi najmanje deset muškaraca.

- Nemoralne ponude, a ima ih mnogo, potpuno ignoriram jer mi se gade današnji muškarci. Više nitko ništa na cijeni i svi bi nešto na brzaka. Ako s osobom ne mogu pričati potpuno odjevena, nema šanse da će me vidjeti razodjevenu - otkriva Marina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 08:14