MASAKR U OHIJU

Osam osoba hladnokrvno pogubljeno duž iste ulice, svemu svjedočila djeca mlađa od četiri godine

Tih 7 žrtava je pronađeno u 3 kuće duž ceste Union Hill u okrugu Pike, više od 100 km istočno od Cincinnatija, dodaje se u priopćenju. Osma žrtva je pronađena na četvrtoj lokaciji
 Screenshot: YouTube

Najmanje 8 osoba je pogubljeno vatrenim oružjem u ruralnom području na sjeveru Sjedinjenih Država, izvijestio je tužitelj države Ohio i precizirao da 7 ubijenih vjerojatno pripada istoj obitelji.

Tih 7 žrtava je pronađeno u 3 kuće duž ceste Union Hill u okrugu Pike, više od 100 km istočno od Cincinnatija, dodaje se u priopćenju. Osma žrtva je pronađena na četvrtoj lokaciji.

- Najmanje 7 osoba je ubijeno u onome što izgleda kao pogubljenje vatrenim oružjem. Sve su žrtve pogubljene hicem u glavu - rekao je tužitelj Mike DeWine u priopćenju. Od osam pogubljenih sedam je odraslih i jedno dijete, dodao je na press konferenciji šerif Charles Reader na press konferenciji.

Pucnjavu je preživjelo troje djece, sva mlađa od četiri godine:

- Ono što cijeli zločin čini posebno jezivim jest činjenica da su ta djeca svjedočila ubojstvima. Jedna od majki bila je ubijena u krevetu s četverogodišnjakom pokraj nje. Teško je i povjerovati - u nevjerici je kazao DeWine, a prenosi Guardian.

Istražitelji su raspoređeni u tom području i oni će odrediti nalazi li se napadač među žrtvama ili je u bijegu, objasnio je DeWine i dodao da vlasti za sada nikoga nisu uhitile.

Guverner države i kandidat na republikanskim predizborima za predsjedničke izboreJohn Kasich je ocijenio na društvenoj mreži Twitter da se radi o "tragičnom neshvatljivom incidentu".

Pucnjave su česte u Sjedinjenim Državama gdje je oružje dostupno, a njegovo nošenje dozvoljeno Drugim ustavnim amandmanom.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:52