Novo izdanje

Pogledajte potpuno novi Autoklub.hr! Testirajte ga i javite nam kako vam se sviđa

Nakon (pre)dugih osam godina, darujemo vam novi portal, neusporedivo ljepši, pregledniji i moderniji od dosadašnjeg, ali podjednako sadržajan i zanimljiv

U vrijeme kad je održan posljednji Zagreb Auto Show, dakle, prije punih osam godina, i mi smo posljednji put osvježili naše web stranice. Puno je to vremena za svijet interneta, bez obzira na sjajne podatke o posjećenosti u usporedbi s ostalim portalima specijaliziranima za automobilizam. Naime, prema podacima istraživanja DotMetrics Audience, samo u ožujku posjetilo ga je 140.000 stvarnih korisnika, koji su stranice portala pregledali 2,449.728 puta, što je nevjerojatnih 84% više od prvog konkurenta u istraživanju.

Dodali smo nove sadržaje

Novom portalu, koji se trenutačno nalazi na adresi novi.Jutarnji.hr/autoklub, dizajn je moderniji, učitavanje brže, a i sadržaj je obogaćen. Postojećim rubrikama Aktualno, Testovi i Rabljeni pridodali smo četiri nove – Putopis, Vremeplov, Servis te zabavnim i zanimljivim sadržajima bogatu Garažu. Uz to, sadržaj smo učinili preglednijim, s jasno istaknutim najvažnijim vijestima, fotogalerije sadrže puno veće fotografije, kakve uostalom automobili i zaslužuju, a čitav je portal sada prilagođen i mobilnim telefonima, što je bila najveća boljka starog portala.

Autoklub.hr na mobitelima

Novi portal napravljen je u responsive tehnologiji, što znači da mu korisnici mogu pristupati s različitih uređaja – računala, tableta te mobilnih telefona. Budući da se radi o jednoj platformi, a ne dvjema kao do sada, korisnici mobilnih telefona mogu, osim vijesti i događaja, pregledavati i ostale povezane sadržaje koji su dosad bili rezervirani isključivo za desktop verziju portala. S obzirom na promjene koje se uvode, korisničko iskustvo nedvojbeno je bolje u što ste se vjerojatno već uvjerili prilikom dolaska na portal putem mobitela.

Novi portal testirajte na novi.Jutarnji.hr/autoklub

Po završetku ove testne faze, novi portal moći ćete pronaći isključivo na adresi Autoklub.hr, a sve do tada, odnosno 6. svibnja paralelno ćete moći pratiti portal u dva izdanja, stari na Autoklub.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr/autoklub.

Kao što možete vidjeti, postojeći portal nismo jednostavno preko noći isključili, već ćete isti sadržaj moći pratiti na dvije adrese, sve dok novi portal ne dotjeramo do savršenstva, a to možemo samo uz vašu pomoć. Šaljite nam stoga svoje prijedloge, mišljenja i komentare o novom portalu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili popunjavanjem ankete koja će vam se pojaviti na dnu portala novi.Jutarnji.hr/autoklub!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:30