ZAGREB - Blagdanska klasika - mamurni ste od nekog sumnjivog pjenušca tako da ste odlučili ostati u krevetu? Između Badnjaka i Nove godine udebljali ste se četiri kilograma? Pretjerali ste s hladetinom, francuskom salatom, sirevima, masnim pečenjem i kremastim kolačima? Otečeni ste, umorni, osjećate se kao prebijena mačka, ili još gore - kao debela zdjela te drhtave hladetine?
Pošteda za jetru
Post festum tjedan je vrijeme kada i najtvrdokorniji gurmani razmišljaju o detoksikaciji, poštedi za jetru, laganoj hrani, kiseloj juhi, možda čak i nekom bezalkoholnom koktelu…
Nema razloga da se tome odupirete. Dapače, i tjedan detoksa može biti razlog za veselje. O dražima detoksikacije razgovarali smo s Ivicom Orinčićem, svestranim kuharom koji svake godine postom čisti tijelo i ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....