Tea Mamut upravo je proslavila 27. rođendan. Oko njezina rođendanskog objeda potrudila se cijela obitelj jer, kaže, svi vole i jesti i kuhati, dok su za tortu i slastice bile zadužene ona i mama koja sad nju, za razliku od nekada, pita za savjete u pripravi deserata. Tea je, naime, po svemu kuharica nove generacije: završila je najpoznatiju kulinarsku školu na svijetu, The Culinary Institute of America u New Yorku, i radila u najprestižnijim restoranima s tri Michelinove zvjezdice prije nego što se 2011. definitivno vratila u Split.
Školovanje u Americi
- Već godinu dana aktualan je moj prilog u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’ zbog kojega jednom mjesečno putujem u Zagreb iz Splita. Uz to, u posljednje vrijeme paralelno radim na novom projektu koji će zaživjeti na proljeće. Radi s...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....