IZNENADIO IH ULJEZ

Alarm u Bijeloj kući: Nepozvani gost upao u dvorište, Tajna služba ostala u šoku kad su vidjeli o kome se radi

Inače, ograda Bijele kuće posljednjih godina udvostručena je u visini na otprilike 3,96 metara nakon niza sigurnosnih proboja

Bijela kuća

 Martin Child/Robertharding/Profimedia/Martin Child/robertharding/profimedia

Bijela kuća i službeno je dobila svog najmanjeg uljeza ikad, koji je bez dopuštenja kročio na njezin teren - riječ je o znatiželjnom dječačiću koji se uspio provući kroz metalnu ogradu na sjevernoj strani imanja, prenosi The Washington Post.

Uniformirani službenici američke tajne službe, koji su odgovorni za sigurnost u Bijeloj kući, prešli su Sjeverni travnjak kako bi uzeli dijete i spojili ga s roditeljima na Aveniji Pennsylvania. Pristup kompleksu nakratko je bio ograničen sve dok policajci nisu vratili mališana roditeljima. Nakratko su ih i ispitali prije nego što su im dopustili da nastave put.

- Policajci su duž sjeverne ograde Bijele kuće naišli na znatiželjnog mladog posjetitelja koji je nakratko čak i ušao u Bijelu kuću. Sigurnosni sustav Bijele kuće smjesta je aktivirao službenike tajne službe, a dijete i roditelji brzo su se ponovno spojili - rekao je glasnogovornik tajne službe Anthony Guglielmi.

Inače, ograda Bijele kuće posljednjih godina udvostručena je u visini na otprilike 3,96 metara nakon niza sigurnosnih proboja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:42