BEZ DVOJBI

ALEKSANDAR VUČIĆ NE SKRIVA NA ČIJOJ ĆE STRANI BITI U SOČIJU 'Hrvatska ima jednu od najboljih momčadi na svijetu, razumije se za koga ću ja navijati'

 Reuters

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić za ruski Sputnjik otkrio je za koga će navijati u utakmici između Hrvatske i Rusije u Sočiju. Vučićev odgovor je, naravno, Rusija.

- Mislim da Hrvatska ima jednu od najboljih momčadi na Svjetskom prvenstvu, ali razumije se da ću navijati za Rusiju - rekao je Vučić koji je, inače, veliki nogometni fan i navijač beogradske Crvene zvezde, koji je bio i na povijesnoj utakmici Zvezde i Dinama kada su uoči Domovinskog rata na Maksimiru izbili neredi.

Inače, Rusi su Vučića pitali za izjavu nakon što su beogradski mediji bliski srpskom predsjedniku ushićeno prenosili objavu ruskog veleposlanika u Beogradu koji je nahvalio Vučića kako je on bio jedan od rijetkih koji je vjerovao u pobjedu Rusije nad Španjolskom.

- Samo jedan čovjek je čvrsto vjerovao u pobjedu Rusije nad Španjolskom - Aleksandar Vučić. Njegov optimizam vezan za tu utakmicu iznenadio me je tijekom našeg razgovora 29. lipnja. Ali, on nije pogriješio! Hvala svim našim srpskim prijateljima - navijačima - napisao je Aleksandar Čepurin.

Inače, tijekom prvenstva u žižu javnosti dospio je Vučićev sin Danilo koji se na prvoj utakmici Srbije protiv Kostarike fotografirao u društvu poznatih srpskih huligana optuženih, ali i osuđenih zbog šarolikih kaznenih djela, pa čak i ubojstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:23