NA RUBU RAZVODA

AMERIČKI MEDIJI BRUJE Barack Obama vara Michelle sa kćeri Johna F. Kennedyja!

US President Barack Obama (2nd L) and US Ambassador to Japan Caroline Kennedy (L) smile during a bilateral meeting at the Akasaka Palace in Tokyo on April 24, 2014. Obama is on a week-long tour of Asia, which will also take in South Korea, the Philippines and Malaysia, and is being dubbed by the White House as a "rebalancing" eastward of US foreign policy, with reassurances that the US remains committed to allies on the continent. AFP PHOTO / Jim WATSON
 JIM WATSON

Američki mediji opet su se raspisali o mogućem razvodu bračnog para koji stanuje u Bijeloj kući.

Naime, Barack Obama navodno je uhvaćen u preljubničkom skandalu s američkom veleposlanicom u Japanu Caroline Kennedy. Na nedavni službeni posjet zemlji izlazećeg sunca Obama se zaputio bez prve dame Michelle, a jedan je japanski političar, zastupnik u parlamentu, raspisao u navodnoj aferi na svome blogu. Priču donosi tabloid National Enquirer.

Michelle je bila navodno toliko ljuta da je u jednom trenutku napustila Bijelu kuću i prijavila se u hotel u Virdžiniji kako bi se malo smirila.

Poludjela je kada je vidjela fotografije Baracka i Caroline na kojima su djeluju vrlo blisko.

Barack već godinama osjeća divljenje prema Caroline Kennedy, a to je djelomičan razlog zašto je dobila poziciju u Japanu. Slično je i sa jedinim preživjelim potomkom američkog predsjednika Johna F. Kennedyja i Jacqueline Bouvier Kennedy.

- Poznata je tajna da Barack i Michelle pregovaraju u razvodu, no navodno čekaju kraj njegova mandata kako bi se konačno razišli. Ako pitate predsjednika, on će vam reći:'Nemam obraza izaći pred birače jer ona troši sumanute količine novca. No, ako pitate njegovu ženu, ona će vam reći da je predsjednik patološki preljubnik. Koristi tajne službe kako bi sakrio dokaze da ju vara, napisao je na svom blogu 5. travnja japanski zastupnik Kazuyuki Hamada.

Michelle je navodno već pronašla kuću u Washingtonu u kojoj sa kćerkama planira živjeti nakon razvoda, dok se pretpostavlja da će se Obama vratiti na rodne Havaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:26