‘GDJE JE MIRIAM?‘

Američki slučaj ‘škrinja‘: Tijelo umirovljenice našli u zamrzivaču, policija privela njenu kćer

Policija je ispitala njezinu kćer koja je dala vrlo ‘nedosljedne izjave‘ o tome gdje joj se majka nalazi
New Ridge Drive
 Google Maps

Tijelo 87-godišnje umirovljenice pronađeno je u zamrzivaču njezine kuće u južnoj Kaliforniji, zbog čega je policija ispitala njezinu kćer koja je dala vrlo 'nedosljedne izjave' o tome gdje joj se majka nalazi, piše NBC News.

Policijski službenici otišli su u nedjelju ujutro na adresu u New Ridge Driveu kako bi provjerili što se događa s Miriam Travis (87), jer se njezina druga kći koja živi u drugoj državi zabrinula nakon što joj se majka nije javljala više od dva mjeseca, rekli su policajci.

Policiju je u kući dočekala ženina 64-godišnja koja živi u istom kućanstvu, ​​a istražitelji su 'počeli primjećivati ​​nedosljedne izjave u vezi s time gdje joj se mama nalazi', rekao je policajac Javier Cabrera.

'Bilo je puno znakova upozorenja', rekao je Cabrera. 'Policajci su uspjeli ući u kuću koja je bila sva u neredu i prepuna otpada. Ulazeći unutra, prošli su kroz garažu i u zamrzivaču otkrili ženino tijelo.'

Kći Miriam Travis nakratko je zadržana u pritvoru, ali neće biti uhićena sve do rezultata obdukcije.

Dugogodišnji susjed Cedric Valentin prisjetio se da je nedavno vidio Travisinu kćer ispred njihove kuće i pitao za njezinu majku. Četvrt je udaljena oko 100 km istočno od centra Los Angelesa.

'Pitao sam je: 'Carol, gdje je Miriam? Reci joj da sam je pozdravio.' Ona je kazala: 'Oh, u kući je'', rekao je Valentin za NBC Los Angeles.

U evidenciji imovine navedeno je da Carol Etchells (64) živi u kući s Miriam Travis. Novinari su pokušali od kćeri dobiti komentar, no nije se javljala na niti jedan od njezinih nekoliko javno dostupnih telefonskih brojeva.

Još jedan dugogodišnji stanovnik New Ridge Drivea, Randy Hayes, rekao je da je Travis bila dobra susjeda. Redovito bi međusobno razgovarali o tome kada će ići na godišnji odmor i biti izvan grada kako bi jedni drugima mogli pripaziti na praznu kuću.

'To je nezamisliva tragedija. Mislim da nitko od nas ne bi mogao zamisliti da nam je mama u zamrzivaču, zar ne?', rekao je Hayes.

Travis je 27 godina radila u Uredu šerifa okruga Los Angeles, odnosno od 1963. do umirovljenja 1990. godine.

'Naša su srca slomljena zbog ove vijesti i cijela LASD obitelj oplakuje njezin odlazak', rekao je šerif Alex Villanueva u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:11