RAT PROTIV TERORA

ANONYMOUS OBJAVIO RAT I TERORISTIMA U BIH 'Naša su braća objavila rat ISIS-u u Francuskoj, a sada dolazimo u Bosnu i Hercegovinu'

 Screenshot/YouTube

'Mi smo Anonymous. Kao što ste mogli čuti, naša su braća objavila rat ISIS-u u Francuskoj prije pet dana, a sada dolazimo u Bosnu i Hercegovinu. Čuli smo da se prije tri dana tamo dogodio teroristički napad. Objavljujemo rat mudžahadinima i svim drugim organizacijama koje podupiru ISIS', glasi u poruci Anonymousa koju prenosi Radiosarajevo.ba.

Vaše ime, mudžahedin, prevodi se kao ratnik, ali vi niste ratnici. Svaka internetska stranica koju pronađemo i ustanovimo vezu s ISIS-om bit će srušena. Naši će cyber napadi biti mnogo jači nego ikada prije. Ne proglašavamo rat samo ISIS-u već i svim terorističkim skupinama koji nanose bol našoj zajednici. Zaustavit ćemo vas jer smo jači od vas.

Neće učiniti ništa nažao nikome objavljivajući stvari na internetu koje su povezane s ISIS-om. Svi podaci koje prikupimo pustit ćemo u javnost. Mi smo legija, mi ne opraštamo, mi ne zaboravljamo. Očekujte nas', stoji u video poruci hakerske skupine.

Video poruka je u međuvremenu uklonjena s YouTubea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:59