TREĆI NAJPOPULARNIJI U AZIJI

AUSTRALSKI DJ POGINUO U BIZARNOJ NESREĆI U LUKSUZNOM RESORTU Želio je pomoći prijateljici koja je gola pala na bazenu. Pronađen je mrtav u lokvi krvi

 
Adam Sky, Zoia Lukiantceva (u sredini)
 Instagram

Australska DJ zvijezda Adam Sky preminula je u nesreći koja se dogodila u luksuznom odmaralištu Hillstone Villas na Baliju, kada je 42-godišnjak pojurio pomoći svojoj prijateljici Zoi Lukiantcevoj koja je slomila nogu kad je pala, gola golcata, s visine od četiri metra na privatnom bazenu.

Zoia Lukiantceva

Adam Sky, pravim imenom Adam Neat, protrčao je tada kroz staklena vrata, uslijed čega je pretrpio ozbiljne porezotine i kobni gubitak krvi. Pronađen je mrtav u velikoj lokvi krvi. Indonezijska je policija utvrdila utjecaj alkohola u nesreći.

Instagram

Sky je bio treći po popularnosti DJ u Aziji i potpisao je više pjesama na top100 i top10 ljestvicama nego bilo koji drugi DJ u Aziji u posljendje vrijeme.

Zvali su ga "australski superstar DJ u usponu" i nastupao je uz zvijezde kao što su Fat Boy Slim, David Guetta i The Scissor Sisters. Na Facebooku ga je pratilo više od 905.000 ljudi. Njegovi klupski hitovi bili su Illogical, Larynx i Kreatine, kako prenosi BBC.

Instagram

Njegov otac Gary Neat, australski poslovni čovjek i bivši novinar mreže ABC, na putu je prema Baliju kako bi dopremio tijelo svog mrtvog sina kući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:41