PRIZEMLJENI

AVION IZ FRANKFURTA ZA ZAGREB NIJE POLETIO JER SE DIMILO IZ KLIMA UREĐAJA Putnici ostali na aerodromu, među njima je i Dejan Lovren s obitelji

 
Ilustracija aerodroma i Dejan Lovren
 Phil Noble / Profimedia, Alamy / Reuters

Zrakoplov španjolskog prijevoznika Air Nostrum, posljednji koji je u utorak trebao letjeti iz Frankfurta za Zagreb, nije poletio zbog problema s klima-uređajem.

Prema svjedočenju putnika, među kojima je bio i nogometaš Dejan Lovren sa suprugom Anitom i dvoje djece, zbog kvara na klima-uređaju pojavio se dim u stražnjem dijelu zrakoplova. Pilot je zatim obavijestio putnike da može letjeti s jednom klimom, ali na nižoj visini te da će zbog toga biti vruće.

Nakon nekog vremena putnicima je dozvoljeno da odustanu od leta ako žele, no kako je u Frankfurtu zabranjeno uzlijetati nakon 23 sata, na kraju su svi napustili avion.

Među putnicima, doznajemo, nije bilo panike ni drame, no svađa je nastala kasnije, jer im u Frankfurtu nije osiguran hotel u kojim bi prenoćili pa su bili prepušteni sami sebi. Putnicima je rečeno da si mogu naći samo smještaj u hotelu do tri zvjezdice za koji će im biti nadoknađeni troškovi.

U srijedu bi trebali poletjeti za Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:52