PRIZEMLJENI

AVION IZ FRANKFURTA ZA ZAGREB NIJE POLETIO JER SE DIMILO IZ KLIMA UREĐAJA Putnici ostali na aerodromu, među njima je i Dejan Lovren s obitelji

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.05.2019. u 23:44

Crowd of men and women inside the airport gate moving to start or just arrived. People walking with hand bag and luggages and trolley with wheels. Travelers around the world concept, Image: 393721346, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Phil Noble / Profimedia, Alamy / Reuters

Ilustracija aerodroma i Dejan Lovren

 

Zrakoplov španjolskog prijevoznika Air Nostrum, posljednji koji je u utorak trebao letjeti iz Frankfurta za Zagreb, nije poletio zbog problema s klima-uređajem.

Prema svjedočenju putnika, među kojima je bio i nogometaš Dejan Lovren sa suprugom Anitom i dvoje djece, zbog kvara na klima-uređaju pojavio se dim u stražnjem dijelu zrakoplova. Pilot je zatim obavijestio putnike da može letjeti s jednom klimom, ali na nižoj visini te da će zbog toga biti vruće.

Nakon nekog vremena putnicima je dozvoljeno da odustanu od leta ako žele, no kako je u Frankfurtu zabranjeno uzlijetati nakon 23 sata, na kraju su svi napustili avion.

Među putnicima, doznajemo, nije bilo panike ni drame, no svađa je nastala kasnije, jer im u Frankfurtu nije osiguran hotel u kojim bi prenoćili pa su bili prepušteni sami sebi. Putnicima je rečeno da si mogu naći samo smještaj u hotelu do tri zvjezdice za koji će im biti nadoknađeni troškovi.

U srijedu bi trebali poletjeti za Zagreb.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo