POBJESNIO JE

Bahati skiper gurnuo kupačicu na plaži, osveta mu je doslovno doletjela u glavu: ‘Halo, to je moja žena!‘

Tučnjava se nastavila u moru sve dok se ranije napadnuta žena nije umiješala i razdvojila muškarce
 Twitter/stevieansioso

Na plaži Cala Lunga u sjevernoj Sardiniji snimljen je dramatičan trenutak kad bijesni suprug nogom ruši jednog od skipera koji je gurnuo njegovu suprugu. Kako prenosi Daily Mail, nindža napadač je neimenovani mještanin koji je spektakularnim udarcem obranio suprugu, a zatim je nesretnom skiperu zadao još par udaraca šakama.

Do cirkusa na plaži došlo je zbog toga što je motorni čamac velikom brzinom doplovio u plićak idilične plaže kako bi ukrcao skupinu bogatih turista i odveo ih natrag na njihovu mega jahtu. Bijesni mještani izrazili su nezadovoljstvo dok se čamac približavao obali, u naletu bijesa skiper je gurnuo ženu u bikiniju.

Suprug gurnute žene u tom se trenutku zatrčao preko pijeska i pogodio skipera nogom u prsa, a onda nastavio sa šakama. Dok ga je mlatio, čulo se kako viče: ‘Gurnuo si moju ženu.‘

Tučnjava se nastavila u moru sve dok se ranije napadnuta žena nije umiješala i razdvojila muškarce. Bogati turisti popeli su se na čamac i otplovili prema jahti uz podsmijehe i dobacivanja lokalnog stanovništva.

- Nažalost, primijetio sam posebnu grubost od turista koji dolaze. Englezi, Nijemci i Francuzi prečesto dolaze na naše more i ne poštuju pravila. Praćenje gotovo 200 kilometara obale u La Maddaleni nije jednostavno, rekao je upravitelj resorta Francesco Vittiello lokalnim medijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 18:48