INKVIZITORI NAŠEG DOBA

BAPTISTI ĆE PROSVJEDOVATI NA POGREBU POGINULOG GLUMCA 'Paul Walker je u paklu'

Pripadnici iste crkve posljednji su put izazvali pozornost javnosti kada su najavili prosvjed na utrci Formule 1 u Teksasu jer "budale koje ignoriraju Bibliju štuju vozače na utrkama kao da su mali bogovi"
 Ernesto Ruscio / Getty

Nakon tragične prometne nesreće u kojoj je preminuo glumac Paul Walker, poznat po ulozi u filmskom hitu 'Brzi i žestoki', pripadnici baptističke crkve Westboro objavili su na Twitteru kako će doći na pogreb hollywoodske zvijezde - prosvjedovati.

Poznati protivnici homoseksualizma i ostalih "grijehova", tim su povodom objavili: "Paul je služio sebi i bogovima ovog svijeta (novac, slava, nasilje...) istovremeno odbijajući služiti svom Stvoritelju i koristiti njegovu platformu kako bi potaknuo svoje susjede da čine isto. On je u paklu i Westboro će prosvjedovati na pogrebu."

Uz to su na servisu Vine objavili neukusnu poruku kojom slave "Boga Svemogućeg koji je ubio Paula Walkera", s "boljim vizualnim efektima od pravih 'Brzih i žestokih'".

Pripadnici iste crkve posljednji su put izazvali pozornost javnosti kada su najavili prosvjed na utrci Formule 1 u Teksasu jer "budale koje ignoriraju Bibliju štuju vozače na utrkama kao da su mali bogovi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:13