LOPTOM DO DVORA

BECKHAM POSTAJE VITEZ Slavni nogometaš će dobiti novu titulu?

Osim prijateljstva s princom Williamom, koji se nalazi na čelu engleskog nogometnog saveza, Beckhama s kraljevskom palačom povezuje i medalja Reda britanskog imperija

Kako javljaju britanski mediji, David Beckham nalazi se na listi kandidata nominiranih za kraljevsku počast koja se dodjeluje na Novu godinu u Buckinghamskoj palači, a prije nego što ga službeno potvrde mora proći standardnu provjeru.

Jedan od elemenata te provjere je i bogatstvo slavnog nogometaša i bivšeg kapetana engleske nogometne reprezentacije, koji je težak 165 milijuna funti.

Beckham je zaključio svoju nogometnu karijeru na koncu prošle sezone, nakon osvajanja francuskog prvenstva s Paris Saint Germainom.

Osim prijateljstva s princom Williamom, koji se nalazi na čelu engleskog nogometnog saveza, Beckhama s kraljevskom palačom povezuje i medalja Reda britanskog imperija, koju je primio 2003. godine za svoje nogometne zasluge, a 2011. je sa suprugom Victorijom (bivšom 'Posh Spice') bio pozvan i na kraljevsko vjenčanje princa William i Kate Middleton.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 11:55