KOMEDIJA NA FEJSU

Beograđanin brutalno ‘skinuo‘ predsjednika Srbije: ‘Pa ovaj više sliči Vučiću, nego što Vučić sliči Vučiću‘

Komičar je imitirao i Aleksandra Vučića i tuskog kuhara, a snimka je dosad pregledana gotovo 5000 puta

Dalibor Golubović glumi Aleksandra Vučića

 /Dnevna Doza Presednika

Komičar iz Beograda, Dalibor Golubović, stekao je popularnost na društvenim mrežama nakon što je snimio nekoliko klipova u kojima imitira predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Na Facebook i Instagram profilima "Dnevna doza predsjednika" ovih dana objavio je snimku u kojoj je odglumio Vučićev dolazak kod poznatog turskog kuhara Nusreta Gokcea.

U ovom videu Dalibor je imitirao i Vučića i Nusreta, a snimka koja je mnoge nasmijala dosad je pregledana gotovo 5000 puta.

"Super gluma u dva lika. Svaka čast", "Skidaš ga za desetku", "Samo tako nastavi, koji si ti kralj", "Više sliči Vučiću, nego što Vučić sliči Vučiću", pisali su jedni, a javilo se i nekoliko osoba koje su stale u obranu predsjednika Srbije.

"Ostavi se čovjeka! Boljeg predsjednika nećemo nikad imati", "Kakav glupan, on sam sebe ismijava, neka se pogleda u ogledalo, neka ide u drugu zemlju ismijavati predsjednika pa da vidi kako bi prošao", "Što je ovdje smiješno, magarac jedan, živio nama naš predsjednik i ne može mu nitko ništa, što je on napravio za Srbiju nitko nije dosad", poručili su, međutim ovi komentari dodatno su nasmijali Daliborove pratitelje.

"Slučajno je nastalo sve to, ja iz šale kažem da sam jedne večeri zaboravio popiti lijekove i da sam se probudio kao Aleksandar Vučić. Zapravo, moja kći je odlučila napraviti klip s Vučićem, a meni su pričali da mu sličim. Objavili smo to i svidjelo se ljudima", ispričao je Golubović nedavno za Novu.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 12:56