POZVANA POLICIJA

Beogradske škole nakon masakra prijavljuju sve sumnjivo: Još jedan dječak (9) također imao popis za ubijanje?!

O svemu je obaviješten i Centar za socijalni rad, a majka dječaka kazala je kako je to ‘dio njegove igre i da je on dobro dijete‘

Osnovna škola ‘Vladislav Ribnikar‘

 Tom Dubravec/Cropix

Nakon nezapamćenog zločina koje se u srijedu dogodio u beogradskoj osnovnoj školi ‘Vladislav Ribnikar‘, zaposleni unutar obrazovnog sustava u Srbiji koji imaju bilo kakva saznanja o eventualnim prijetnjama i nepriličnom ponašanju učenika, s tim su se informacijama sada odlučili obratiti policiji.

Tako je beogradskoj policiji prijavljeno da je učenik Osnovne škole ‘Desanka Maksimović‘ u Beogradu napravio spisak učenika koje, navodno, želi ubiti, potvrđeno je iz MUP-a Srbije za B92.net.

Prijava je stigla u četvrtak oko 10:00 sati, a policija ispituje navode škole.

Prema pisanju medija, pomoćnik direktora Osnovne škole ‘Desanka Maksimović‘ pozvao je beogradsku policiju i prijavio da je u duljem vremenskom razdoblju imao problem s učenikom trećeg razreda.

‘On je rekao da je, prije nekog vremena, dječak prilikom dolaska u školu simulirao kako puca u zaštitara i da je nakon toga u dvorištu naganjao djecu nižih razreda. Nakon toga je otišao na sat i napravio spisak svih učenika koje želi ubiti‘, pokazala je istraga.

O svemu je obaviješten i Centar za socijalni rad, no odgovora, zasad, još nema. Majka dječaka, kojemu je samo devet godina, kazala je kako je to tek ‘dio njegove igre te da je on dobro dijete‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 22:26