JOŠ JEDAN GAF

Biden se opet ‘proslavio‘: Na 81. rođendan se šalio na svoj račun pa pobrkao dvije slavne pjevačice

- Moglo bi se reći da je to čak teže nego nabaviti kartu za Britneynu turneju, rekao je Biden, misleći na turneju Taylor Swift

Joe Biden na ceremoniji pomilovanja purica

 Andrew Caballero-reynolds/Afp

Američki predsjednik Joe Biden danas je govorio na godišnjoj ceremoniji pomilovanja purana u Bijeloj kući, a pritom je njegov najnoviji gaf postao viralan. Biden je, naime, greškom govorio o Britney Spears, dok je zapravo mislio na Taylor Swift.

Ceremonija pomilovanja purana je slučajno ‘pala‘ na Bidenov 81. rođendan. Predsjednik je pomilovao dvije purice, Liberty i Bell, a greškom je pritom govorio o Britney Spears kada je zapravo htio spomenuti Taylor Swift, koja je trenutno na međunarodnoj turneji.

- Da bi došle ovamo, Liberty i Bell su morale pobijediti tešku konkurenciju. Morale su naporno raditi, biti strpljive i putovati više od 1000 milja. Moglo bi se reći da je to čak teže nego nabaviti kartu za Britneynu turneju. Ona je dolje, trenutno je vruće u Brazilu..., rekao je Biden.

Taylor Swift je u nedjelju navečer nastupila u Brazilu nakon što je zbog ekstremnih vrućina u toj zemlji odgodila nastup u subotu. Britney Spears trenutno nije na turneji.

Bijela kuća još nije odgovorila na upite novinara o najnovijem gafu predsjednika Bidena, a glasači su izrazili zabrinutost zbog njegove dobi.

Zanimljivo je da se ovaj lapsus dogodio upravo na Bidenov 81. rođendan, a tijekom istog govora se i našalio na račun svojih godina, rekavši da ‘nije lako napuniti 60 godina‘.

Kada je riječ o ceremoniji pomilovanja purica, svake godine oko Dana zahvalnosti američki predsjednik ‘pomiluje‘ puricu i tako poštedi pticu od sudbine da postane nečija večera te ostatak dana provede lutajući na farmi i radeći sve što purice inače vode raditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 09:29