NAJVEĆI MRZITELJ

Biden u reperskom stilu prozvao Trumpa: ‘Tužno. Imaš 81 godinu, prestani...‘

Bidenov tim iz kampanje mislio je kako je odlična ideja iskoristiti diss pjesmu Kendricka Lamara koja kritizira reperskog rivala Drakea

Joe Biden

 Mandel Ngan/Afp

Joe Biden sve je očajniji u svom pokušaju da naškodi Donaldu Trumpu pola godine prije održavanja američkih predsjedničkih izbora.

Tako je iskoristio takozvani ‘diss track trend‘ ponajviše svojstven reperima koji svoju netrpeljivost iskazuju u pjesmama posvećenima svojim glazbenim rivalima.

Bidenov tim iz kampanje tako je mislio kako je odlična ideja iskoristiti diss pjesmu Kendricka Lamara koja kritizira reperskog rivala Drakea.

U TikTok zvučnoj podlozi Lamarovom pjesmom Euphoria, Bidenova kampanja kritizira Trumpov stav o imigraciji, pravima žena i kako koristi društvene mreže.

Dok se reperovi stihovi vrte preko kolekcije Trumpovih slika, pisani komentari navode razloge zašto je Biden Trumpov ‘najveći mrzitelj‘.

Ovaj Bidenov potez dolazi samo nekoliko dana nakon što je Trump optužio Bidena da vodi ‘Gestapovsku administraciju‘ u obraćanju na donatorskom skupu u njegovom odmaralištu Mar-a-Lago u Palm Beachu na Floridi.

Iako je video objavljen na službenom kanalu Bidenove kampanje čak ni njegove pristalice nisu s oduševljenjem dočekale ovaj potez.

‘Čovječe, imaš 81 godinu. Prestani‘, ‘Tužno u što se ova zemlja pretvorila‘, ‘Joe, zar ti nisi zabranio TikTok?‘, ‘Znači ti možeš koristiti TikTok, ali mi ne‘, samo su neki od komentara.

Video pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 15:05