BRAKOLOMNA AMBICIJA

BIJELA KUĆA NIJE JU IMPRESIONIRALA Bliskog suradnika američkog predsjednika ostavila supruga: 'Više to ne mogu podnijeti, on je opsjednut Trumpom'

 
Anthony Scaramucci
 Yuri Gripas/File Photo / REUTERS

Anthony Scaramucci ovog je tjedna imenovan za direktora komunikacija Bijele kuće i tako konačno zadovoljio svoju ambiciju da postane dio tima američkog predsjednika Donalda Trumpa. Dobitak s jedne strane, ali gubitak s druge, jer ga je supruga odmah zbog toga ostavila i podnijela zahtjev za rastavu braka.

Deidre Ball (38) s novoimenovanim Trumpovim čovjekom za odnose s javnošću ima dvoje djece, a navodno više ne može izdržati suprugovu opsesiju Donaldom Trumpom i "golu političku ambiciju", te želi "dobar život njujorškog Wall Streeta, a ne ludi svijet Washingtona", kako prenosi dobro obavješteni američki tračerski portal Page Six.

Par se upoznao prije šest godina, te su se vjenčali 2014., a Deidre je radila kao potpredsjednica za odnose s ulagačima u investicijskoj tvrtki SkyBridge Capital u vlasništvu svoga supruga.

Anthony Scaramucci je već u siječnju silno želio upasti u Trumpovu ekipu, pa je zato i prodao tvrtku, ali je njegovo imenovanje navodno spriječio Reince Preibus, odnedavno bivši šef osoblja Bijele kuće.

Deidre Ball navodno nije baš podržavala suprugovu namjeru da se ubaci u Bijelu kuću, a ona sama nije ni neki ljubitelj Trumpa. Naprotiv, donirala je 2015. za kongresnu kampanju anti-Trumpove demokratkinje Kathleen Rice 5,400 dolara. To je ipak ne stavlja automatski u suparnički politički tabor, jer je donirala i dvije republikanske predsjedničke kampanje, onu guvernera Wisconsina Scotta Walkera s 10,800 dolara i Jeba Busha s 2,700 dolara.

Otkad je vijest o razvodu isplivala u javnost, Scaramucci je objavio dvije poruke na Twitteru kojima poziva medije da se ostave njegove obitelji, te je poručio da će se uskoro doznati tko u medijima ima stila, a tko ne.

Što se stila tiče, Scaramucci je već pokazao svoj osobni, komentirajući svoje kolege iz Bijele kuće novinaru The New Yorkera, pa je tako Priebusa nazvao "je**nim paranoidnim šizofrenikom". Također, kazao je kako nije kao Steve Bannon, Trumpov glavni strateg, jer "ne pokušava popušiti vlastiti k***c".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:15