OSUMNJIČENI MONSTRUM

‘Bio je hladan kao špricer, znate li što mi je rekao o Danki!?‘: Susjeda otkrila detalje jezivog razgovora s uhićenim

‘Pitao me što se događa s malom, jesu li je pronašli, Rekla sam mu da nisu, a on je imao spreman odgovor...‘

Susjeda Srđana Jankovića rekla je da s njim o potrazi za Ilić razgovarala u srijedu u večernjim satima

 Cropix

Zaposlenici Javnog komunalnog poduzeća "Vodovod" Bor rekli su za Kurir da su se Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) nakon ubojstva dvogodišnje Danke Ilić "ponašali kao da se ništa nije dogodilo".

"Posljednih deset dana, otkako je nestala Danka Ilić, osumnjičeni za ubistvo, Janković i Dragijević ponašali su se kao da se nije nije desilo", rekao je jedan zaposlenik "Vodovoda" za Kurir. Taj je zaposlenik dodao da su se ponašali "potpuno normalno".

"Bili su hladni kao špriceri", dodali su drugi zaposlenici "Vodovoda" koji su ih viđali na poslu. Rekli su i da se Janković i Dragijević nisu ponašali sumnjivo.

"Kad je prijavljen nestanak Danke, direktor "Vodovoda" pitao je zaposlene mogu li se uključiti u potragu za njoj, a tada se među prvima prijavio Dragijević", rekao je jedan od zaposlenika "Vodovoda". On je dodao da su uredno dobivali radne zadatke i izvršavali ih.

Susjeda Srđana Jankovića rekla je da s njim o potrazi za Ilić razgovarala u srijedu u večernjim satima. Ona je Novostima rekla da se on "hladnokrvno" raspitivao je li dvogodišnjakinja pronađena.

"Pitao je što se događa s malom, jesu li je pronašli, pošto je to danima glavna tema u selu. Rekla sam mu da je nisu našli, a on je na to rekao - teško da će je pronaći", rekla je Jankovićeva susjeda.

Nestanak Danke Ilić (2) prijavljen je 26. ožujka, a 4. su travnja Janković i Dragijević priznali da su je ubili. Njezino tijelo još uvijek nije pronađeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 21:33