MUČNI DETALJI

Bivša katarska princeza ležala je četiri dana mrtva u svom luksuznom penthouseu: ‘Umrla je od tuge...‘

Gallanio je u travnju ove godine na sudu izgubila bitku za skrbništvo nad svoje tri kćeri

Kasia Gallanio

 Instagram

Bivša katarska princeza koja je umrla od predoziranja nakon mučne bitke za skrbništvo nad svojim kćerima, netom prije smrti htjela je darovati dizajnersku odjeću svojoj čistačici.

Kasia Gallanio (45), čiji je bivši suprug stric sadašnjeg katarskog emira, pronađena je mrtva u krevetu prošle nedjelje u svom luksuznom penthouseu vrijednom 2,33 milijuna eura u luksuznom španjolskom ljetovalištu Puerto Banus u blizini Marbelle.

Daily Mail piše kako je nedugo prije smrti poslala svojoj vjernoj čistači Teodori Pomi (43) video snimku na kojoj je pokazala vrećice s odjećom koju joj je htjela pokloniti.

Čistačica sada vjeruje da se njezina šefica, koja se inače družila s holivudskim zvijezdama i imala više od 500.000 pratitelja na Instagramu, možda tako htjela oprostiti od nje, znajući da će si možda oduzeti život.

Galliano je Pomu i njezinog kolegu da dođu i očiste njezin stan na sedmom katu.

No kada joj je Poma poslala poruku kako bi potvrdila dogovor za dolazak na čišćenje u ponedjeljak, odgovor nije dobila.

Sada vjeruje da je to zato što je bivša princeza već ležala mrtva u svom stanu.

S njom je prilikom smrti bio i njezin pas, pomeranac Honey, koji je sada vraćen njezinim kćerima.

Čistačica je za Daily Mail kazala kako je Gallanio bila u Parizu u travnju ove godine gdje se na sudu borila protiv bivšeg supruga Abdelaziza bin Khalife Al Thanija (73) za skrbništvo nad njihove tri kćeri - 15-godišnjakinjom i dvije blizanke od 17 godina.

No francuski je sud presudio da djevojke trebaju ostati u Francuskoj gdje živi njihov otac milijarder nakon što su čuli da je Gallanio sklona živčanim slomovima i da je prethodno bila u klinici za odvikavanje od alkohola.

Sud je tada saslušao i optužbe da je princ seksualno zlostavljao jednu od svojih kćeri, iako je on te tvrdnje žestoko poricao, piše francuski list Le Parisien.

Pariško tužiteljstvo pokrenulo je istragu o tvrdnjama da je djevojčica bila zlostavljana u dobi od devet do 15 godina, te da je ponekad bila prisiljena dijeliti krevet s ocem.

Čistačica je kazala kako je zbog bolesti uzela slobodno dok se Gallanio nije vratila u Španjolsku.

'Bila mi je velika moralna podrška, stvarno ljupka osoba i pravi borac za svoje kćeri. Uvijek je govorila da želi biti sa svojim kćerima i da ih jako voli. Ali budući da su djevojčice bile s ocem, nije ih mogla viđati dugo vremena. Kad sam bila u bolnici, poslala mi je video sa stvarima koje mi je htjela dati. Bile su to torbe s odjećom. Uvijek mi je davala stvari kad bi čistila ormar. Možda se opraštala pokušavajući mi dati sve ove stvari', kazala je čistačica.

'U zadnji tren pitala je možemo li se vratiti ovaj tjedan da joj sredimo stan, a ja sam rekla da ću to pokušati organizirati. Kad nije odgovorila, pomislila sam da je otišla vidjeti svoje kćeri natrag u Pariz', ispričala je Poma.

Gallanio je pronađena je mrtva kada je jedna od njezinih kćeri alarmirala španjolsku policiju nakon što je uzaludno pokušavala kontaktirati svoju majku četiri dana iz Pariza.

Portir s pristupom penthouseu otključao je vrata dvojici policajaca koji su je pronašli u nedjelju oko 8 sati ujutro, a njezine kćeri blizanke doletjele su u ponedjeljak iz Pariza kako bi identificirale majčino tijelo.

Španjolski mediji objavili su da se vjeruje da je imala alkohol i 'druge supstance' u svom organizmu, što sugerira da se predozirala.

Glasnogovornik policije u Marbelli rekao je da se njezina smrt ne tretira kao sumnjiva, te da policija koja istražuje ovaj slučaj ne traži druge osumnjičene.

Njezina odvjetnica Sabrina Boesch rekla je za Le Parisien da je njezina klijentica 'umrla od tuge' nakon izgubljene bitke za skrbništvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:26