DAMA NAGLE ĆUDI

Bivša prva dama Francuske ošamarila političara kad ju je pitao za Hollandea

Valérie Trierweiler dobila je nadimak "rottweiler" zbog svoje nagle ćudi još u vrijeme Hollandeove predizborne kampanje
 AFP

Valérie Trierweiler, do prije godinu dana prva dama Francuske, prijavljena je policiji zbog šamaranja mladića koji ju je na ulici pitao: "Kako je François?". Bivša nevjenčana supruga francuskog predsjednika Françoisa Hollandea u rujnu prošle godine također je ošamarila bivšu suprugu francuskog ministra financija Michela Sapina, Valérie de Senneville, kada je ova kritizirala njenu hit-knjigu o životu s francuskim predsjednikom.

Kako javljaju mediji, ovog puta je u pitanju bio mladi političar desnog centra Mohamed Rizki (33), koji je prišao Trierweilerovoj na ulici u blizini njenog doma u Parizu i posprdno je upitao kako je Hollande. Kada se odbio ispričati, Valérie Trierweiler (50) ga je ošamarila, prema njegovim tvrdnjama. Nakon toga ju je prijavio policiji za napad.

Valérie Trierweiler je dobila nadimak "rottweiler" zbog svoje nagle ćudi još u vrijeme Hollandeove predizborne kampanje 2012. godine. U siječnju prošle godine njihova je zajednica raskinuta kada je magazin Closer otkrio da je Hollande u ljubavnoj vezi s glumicom Julie Gayet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 19:20