TAJNA SLUŽBA POKRENULA ISTRAGU

Bivši batler Donalda Trumpa pozvao na Obamino ubojstvo

„Trebalo bi ga (Obamu) objesiti zbog izdaje i vući po ulicama.“
 Facebook

Anthony Senecal je bio Trumpov osobni batler gotovo dva desetljeća, a kaže da je još uvijek zaposlen kod njega, ali u Mar a Lago resortu na Floridi gdje vodi turiste po imanju. U srijedu je na svom Facebook profilu pozvao Amerikance da se opamete te da bi Obamu trebala ubiti američka vojska javlja The Telegraph:

„Svim mojim prijateljima na FB, kratka poruka vezana uz našeg „predsjednika“ !!!! Ovog lika, na kojega se referiram kao nula (0), treba ubiti naša vojska kao špijuna u prvom mandatu !!!!! Umjesto toga još uvijek je u uredu i radi sve što može kako bi uništio Ameriku kakvu svi znamo i volimo !!!!! Sada dolazi Donald J Trump kako bi stao na kraj korupciji u vladi !!!! Takozvana elita, koja je ništa drugo nego pasja govna s travnjaka ispred vaše kuće, se trese od straha jer je novi Šerif u gradu, a kraj korupcije američkog naroda (VI) je na dlanu !!!! Ne mogu vjerovati da je običnoj ubojici dozvoljeno da se kandidira (killery clinton) ILI da je komunistu kao što je bernie također dozvoljeno da se kandidira !!!! Idemo Ameriko, obucite svoje 'big boy' hlače---ove izbore imate izbor---POKRENITE SVOJU GUZICU I GLASAJTE !!!! Hvala !!!!

Screenshot Facebook

Iako je njegov profil javan, ovu poruku su mogli vidjeti samo njegovi FB prijatelji.

Glasnogovornica Trumpove kampanje je odmah reagirala: „Ta osoba nije radila u Mar-a-Lagu već dugo godina. Mi se u potpunosti odričemo njegovih strašnih izjava koje se vežu uz predsjednika.“ Američka tajna služba je pak pokrenula istragu.

Senecal, 84, tvrdi da je na imanju prisutan od 1959. godine, a kad je Trump preuzeo nekretninu 1985. Senecal je ostao raditi. Zadnjih par godina ne dobiva plaću, ali zarađuje tako što vodi turiste u obilazak imanja.

U svojim ranijim objavama, Senecal je za Obamu rekao da je „kenijska prevara“ i vođa muslimanskog bratstva te da bi ga trebali objesiti zbog izdaje i vući po ulicama.

Za gospođu Clinton je napisao: „trebala bi u zatvoru čekati vješanje“, a potpisao je i peticiju kojom se traži zatvaranje Beyonce i Jay Z-a jer su „davali materijalnu potporu terorizmu“.

Lani tijekom prosvjeda u Fergusonu, Missouri, zbog brutalnog ubojstva nenaoružanog crnca, pozvao je da se taj grad „izbriše“.

„Tijekom dana iselite normalne ljude i noću bombama izbrišite grad s lica Zemlje. A ako ubijete i prosvjednike, a bože moj !!! Slučaj zaključen!!!“

U intervjuu za Mother Jones potvrdio je da su to sve zaista njegove riječi i da je on to napisao prenosi The Telegraph.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 12:00