ŠTO MU JE BILO?

BIZARAN POTHVAT LAŽNOG INVALIDA Slovenac se usred noći vozio kroz tunel u invalidskim kolicima, iznenadio se kad je vidio tko ga je dočekao na kraju

 

Šezdesetpetogodišnjak iz okolice Izole iznenadio se kad ga je je na izlazu iz tunela dočekala policija i naplatila mu kaznu, jer je mislio da će njegov bizaran poduhvat proći neopažen - usred noći se naime kroz tunel vozio u invalidskim kolicima, iako nije invalid.

Policajci su ga na izlasku iz dvokilometarskog tunela Markovec zatekli u utorak u tri sata ujutro nakon obavijesti dežurne službe tvrtke DARS koja upravlja državnim cestama i snima promet nadzornim kamerama, prenose u utorak lokalni mediji.

Osim prekršajne kazne za opasnu vožnju, neobični noćni putnik čiji motivi zasad nisu poznati bit će prijavljen i zbog zloupotrebe invalidskih kolica.

Snimku koja je ubrzo postala viralna DARS je objavio kao što to povremeno čini u ekstremnim slučajevima kada neodgovorni vozači voze u suprotnom smjeru ili se okreću na autocesti, a sve s ciljem da upozori sudionike u prometu.

U policiji kažu kako je nejasno što je muškarac svojim poduhvatom želio dokazati.

Nagađa se da bi se moglo raditi o okladi ili nekoj vrsti prosvjeda, zato što su se lokalni stanovnici prije tri godine, kad je tunel otvoren, vladi žalili što su se tunel i lokalna cesta gradili punih deset godina i što su na početku morali plaćati vinjetu za prolazak kroz tunel kojim se svakodnevno služe za odlazak na posao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2022 14:05