SVE JE POBRKAO

Bizarni lapsusi Donalda Trumpa: Pogledajte kako se muči izgovarajući ime svoje društvene mreže

Izgradio sam nešto što se zove ‘trove, Truth Central‘, rekao je mislieći na vlastitu društvenu mrežu koja se zapravo zove - Truth Social

Donald Trump

 Peter Zay/ANADOLU AGENCY/Anadolu Agency via AFP

Bivši američki predsjednik Donald Trump zaboravio je ime vlastite društvene mreže čije ime - Truth Social - nije mogao izgovoriti na subotnjem skupu u Ohiju. Video snimljen tijekom njegova govora jasno pokazuje kako se Trump muči s imenovanjem svoje platforme.

- Izgradio sam nešto što se zove 'trove, Truth Central' - ispalio je.

Nešto kasnije krivo je izgovorio i riječi "drop box" - iz njegovih usta, naime, izašlo je nešto što je zvučalo kao "drok bok", prenosi Business Insider. Identičan lapsus s "drop boxom" dogodio mu se i na skupu u Michiganu 2. travnja.

Podsjetimo, Trump je aplikaciju Truth Social lansirao u veljači, no potrajalo je tjednima da bivši američki predsjednik ondje napokon objavi svoj prvi post. Pisalo se kako je platforma imala velikih tehničkih problema poput prekida rada i produženih lista čekanja samo za otvaranje računa.

Broj preuzimanja aplikacije značajno je pao nakon njezina lansiranja, a neki Trumpovi saveznici, poput Rogera Stonea, žalili su se na cenzuru na platformi. Bivši predsjednik bio je toliko bijesan zbog slabog odgovora javnosti na njegovu aplikaciju pa je čak razmišljao i o pridruživanju svome rivalu, mediju Gettr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:57