SMRT OBAVIJENA TAJNOM

Bliski suradnik britanskog premijera Camerona pronađen mrtav u WC-u na rock festivalu Glastonbury

Britanska policija objavila je u nedjelju navečer da pregled tijela i okolnosti smrti 'ukazuju na to da se ne radi o sumnjivom slučaju'
A private ambulance is driven out of the VIP backstage area of Hospitality at Glastonbury Music Festival, after a man was found dead in a portable toilet, Sunday, June 26, 2011. A close friend of British Prime Minister David Cameron has been found dead in a portable toilet at the Glastonbury music festival. Cameron said he was devastated to hear of the death of Christopher Shale, who chaired his West Oxfordshire constituency's Conservative Association. Cameron said Shale was a "close and valued friend." It was not immediately clear how Shale died Sunday. Local police confirmed his death, but did not pick up the phone when The Associated Press called asking for further details. (AP Photo/Joel Ryan)
 AP

Christopher Shale (50), bliski suradnik britanskog premijera Davida Camerona, pronađen je mrtav u nedjelju u javnom WC-u na rock festivalu Glastonbury.

Njegova smrt još uvijek je obavijena velom tajne, tvrdi tamošnja policija.

Shaleovo tijelo otkriveno je oko 11 sati u mobilnom sanitarnom čvoru rezerviranom za VIP goste. Inače, Glastonbury je jedan od najvažnijih rock festivala u Engleskoj, a i šire, čiji koncerti svake godine privlače na tisuće ljudi.

"Sam (supruga šefa vlade Samantha Cameron) i ja izgubili smo dragog i bliskog prijatelja", napisao je Cameron u službenom priopćenju.

Britanska policija objavila je u nedjelju navečer da pregled tijela i okolnosti smrti "ukazuju na to da se ne radi o sumnjivom slučaju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 22:44