(NE)SAVRŠEN PLAN

Blizanka ju je zamijenila na poslu dok je ona putovala. Skoro je prošlo nezapaženo, a onda je šef vidio snimku...

‘Tvoja odluka da angažiraš sestru blizankinju kao zamjenu, dok se zabavljaš na odmoru koji ti je odbijen, je apsolutno neprihvatljiva‘

Poznata influencerica angažirala je sestru blizankinju da ju zamjeni na poslu

 /Screenshot Tt

Poznata influencerica angažirala je sestru blizanku da ju zamjeni na poslu dok ona putuje i odmara. Pohvalila se s tim i na društvenim mrežama, gdje su ju korisnici osudili i izrazili neodobravanje, piše Daily Mail.

Naime, Ari i Noe Chance, 22-godišnjakinje iz Kanade su blizankinje koje su dostigle veliku popularnost na društvenim mrežama objavljujući svoje svakodnevne živote na zajedničkom TikTok profilu, gdje imaju više od 800 tisuća pratitelja.

Ari se nedavno uvalila u velike probleme na poslu. U videu, koji je pogledalo više od 80 tisuća ljudi, rekla je kako je otišla na izlet - unatoč tome što joj je menadžerica odbila zahtjev za godišnji - i dovela svoju sestru Noe da radi umjesto nje. Iako se činilo da je njihov podli plan bez greške, njezin šef John poslao joj je ljutiti mail u kojem ju obavještava da će se suočiti s ozbiljnim posljedicama.

image

Poznata influencerica angažirala je sestru blizankinju da ju zamjeni na poslu

/Screenshot Tt

"Šef je vidio snimku koju je moja blizankinja objavila dok me mijenjala na poslu", rekla je Ari, referirajući se na prethodni video koji je sad izbrisan. U sljedećem kadru snimila je mail koji joj je poslao šef John.

"Nek ti bude jasno: tvoja odluka da angažiraš sestru blizankinju kao zamjenu dok se zabavljaš na odmoru koji ti je odbijen, je apsolutno neprihvatljiva", napisao je. "To je pljuska u lice kako tvojim kolegama koji poštuju pravila, tako i tvrtki koja ti je povjerila određene obaveze."

Šef ju je optužio da je ugrozila imidž tvrtke, čije ime nije otkrio.Tražio je ispriku, "hitno objašnjenje" i prijedlog "plana" koji će ispraviti ovaj incident.

"Daljnje neprimjereno ponašanje rezultirat će ozbiljnim posljedicama, uključujući potencijalne disciplinske mjere. Očekujem da ćemo se čuti čim prije kako bismo razgovarali o ovoj nečuvenoj povredi povjerenja i profesionalizma", zaključio je i potpisao mail s "razočaranim pozdravom."

Korisnici su preplavili komentare kako bi osudili sestre, a neki su rekli kako sumnjaju da je cijela situacija izmišljena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 09:38