UŽAS NA PUTOVANJU

Blogerica koju su silovala sedmorica se slomila, morala je ukloniti snimku: ‘Mislila sam da ću umrijeti...‘

Unatoč strašnim ozljedama koje je pretrpjela, Fernanda je odlučna u tome da napadače izvede pred lice pravde
 /Instagram

Španjolska influencerica koju je silovala grupa muškaraca dok je sa suprugom putovala svijetom, otkrila je kako je mislila da će umrijeti tijekom napada, prenosi Daily Mail.

Par je iz Indije na motorima krenuo u Nepal kad su odlučili da će prenoćiti u okrugu Dumka u indijskom Jharkhandu gdje su podigli šator. Nakon što su zaspali, u šator je upalo sedmero mladića koji su potom silovali Fernandu (28) i pretukli Vicenta (63).

- Moje lice izgleda ovako, ali to nije ono što me najviše boli. Mislila sam da ćemo umrijeti, hvala Bogu što smo živi, rekla je Fernanda.

Rekla je kako su ih tukli i opljačkali, no da je glavni motiv napadača bilo silovanje. Nakon što su se policiji obratili za pomoć, natjerali su ih da maknu snimku s društvenih mreža kako ne bi ometali policijsku istragu.

- Policija mi je rekla da uklonim objavu kako ne bih ometala istragu. Objavit ću to kasnije, rekla je u novoj objavi na Instagramu.

Za španjolsku televizijsku kuću rekla je da je napad trajao dva sata, a napadači su se izmjenjivali. Unatoč strašnim ozljedama koje je pretrpjela, Fernanda je odlučna u tome da napadače izvede pred lice pravde. U priči koju je objavila na osobnom računu rekla je da nitko ne zna kroz što prolazi.

- Ne, nije me stid jer nisam ja kriva i bez ovih monstruma. Nisam kao ti i zato radim ovo što radim. Jaka sam i bit ću jaka bez obzira na to što tko kaže. Dobila sam drugu priliku za život i iskoristit ću je kako bih živjela sretan život. Ovo me obilježilo, ali neću dopustiti da me proguta, rekla je Fernanda.

Do sad su se trojica napadača pojavila na sudu, a policija još uvijek traga za četvoricom osumnjičenika za koje se smatra da su u dobi između 20 i 30 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 21:44