ŠOKANTNE (S)E(K)SKAPADE

Bludna policajka koja je orgijala u stanici dobila primamljivu ponudu: ‘10.000 $ za nastup u našem striptiz klubu!‘

Deja Vu Showgirls zamolio je udanu 26-godišnjakinju da se popne na njihovu pozornicu na jednu noć

Pohotna policajka Maegan Hall

 Twitter/La Vergne Police Department

Policajki Maegan Hall iz Tennesseeja, koja je dobila otkaz zbog seksa sa šest kolega dok je bila na dužnosti, ponuđeno je 10 tisuća dolara za nastup u jednom striptiz klubu u Nashvilleu. Nakon što su čuli za njezine šokantne (s)e(k)skapade, koje su uključivale slanje eksplicitnih fotografija kolegama policajcima, toples, seks s kolegom i njegovom surpugom, oralni seks u policijskoj stanici i druge aktivnosti, Deja Vu Showgirls zamolio je udanu 26-godišnjakinju da se popne na njihovu pozornicu na jednu noć, prenosi NY Post.

"Želimo je u Deja Vu Nashvilleu 17. ožujka. Dva nastupa. 5000 dolara po nastupu", rekao je direktor striptiz kluba Michael Durham za Scoop Nashville.

image

Maegan Hall

Facebook/La Vergne Police Department

"Doživio sam već moralne ispade bijesa zbog ove ponude. Međutim, ona više nije zaposlenica policijske uprave La Vergne. Sada može izabrati što je za nju financijski najisplativije", dodao je i uputio poziv povodom 34. godišnjice rada kluba.

Podsjetimo, interna istraga otkrila je seks aferu u policiji, a Hall je svojim kolegama govorila da je u ‘otvorenom braku‘. Prakticirala je oralni seks s kolegama dok su bili na dužnosti te se upuštala u brojne spolne odnose. Njihovi susreti odvijali su se u hotelima, na kućnoj zabavi s kolegama te u policijskoj postaji. Seks skandal doveo je do niza otkaza pa su tako otpušteni Maegan Hall, Lewis Powell, Juan Lugo, Ty McGowan i Seneca Shields. Patrick Magliocco i Larry Holladay zaradili su suspenzije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 08:35