PERVERZIJE U HOLLYWOODU

BOGATAŠ IZBAČEN IZ NAJELITNIJEG SEKS KLUBA JER JE PREŠAO SVAKU GRANICU Slao poruke kćeri (12) vlasnika kluba, razvratni tulumi mu nisu bili dovoljni

 
 Instagram, Facebook

Bogati član elitnog seks kluba izbačen je nakon što je slao poruke 12-godišnjoj kćeri vlasnika i, kako kažu, "pokušao je iskoristiti".

Phuong Tran, poznat pod nadimkom "Bunnyman", optužen je zbog "odvratnog ponašanja" od strane kluba Snctm, iz kojeg kažu da im se toliko zgadio da su odlučili objaviti njegove podatke i fotografiju.

Phuong Tran je, kako tvrde, preko Instagrama slao neprimjerene i perverzne poruke 12-godišnjoj kćeri vlasnika kluba, koja je nakon toga ostala jako uznemirena.

Izbačenom bogatašu uvrnuto ponašanje nije nepoznanica, jer je nakon što se posljednjih godina 'seksualno oslobodio' na tulume dolazio s kožnom maskom na licu i zečjim ušima. Takav bi tulumario cijelu noć i upuštao se u spolne odnose s više ljudi.

A post shared by 法王 (@snctm_bunnyman) on

Na Instagramu postoji navodni profil spomenutog bogataša, a na njemu se vide fotografije s ekskluzivnih tuluma i puno zavezanih modela na krevetima i u provokantnim pozama.

A post shared by 法王 (@snctm_bunnyman) on

A post shared by 法王 (@snctm_bunnyman) on

Snctm klub i inače u više gradova bogatašima nudi elitne partije na kojima si ispunjavaju fantazije o kojima nikad ne bi ni pričali "normalnim" ljudima, pa su maskiranja sasvim uobičajena za njihove tulume, na koje često budu pozvane poznate glumice, poduzetnici i vlasnici velikih kompanija.

Članarinu koju je konkretno imao izbačeni Phuong Tran u svijetu ima samo 20 ljudi. "Izbačen je doživotno jer nećemo dozvoliti da bilo koji član iskorištava druge osobe", stoji u priopćenju koje prenosi Daily Mail.

A post shared by 法王 (@snctm_bunnyman) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 10:24