STRAVIČNA OSVETA

BOGATAŠ POLIO TINEJDŽERKU BENZINOM I ZAPALIO JER GA JE ODBILA Djevojka zadobila teške opekline

Kineska tinejdžerka Zhou Yan (17) pretrpjela je teške opekline lica nakon što ju je njezin prijatelj iz razreda Tao Rukun polio benzinom i zapalio jer je ona odbila njegovo udvaranje,

Tao (17), inače dijete iz bogate i ugledne kineske obitelji, udvarao joj se dulje vrijeme, a Zhou ga je odbijala. On je, međutim, bio uporan, a s vremenom je postajao i neugodan, pa su njezini roditelji odlučili da djevojku prebace u drugu školu. Tinejdžer je jednom prigodom došao do njezine kuće i rekao kako želi razgovarati s njom.

Kada je izašla, polio ju je benzinom i bacio šibicu na nju. Vatra joj je uništila oko 30 posto kože na licu, vratu i grudima, a njezina baka joj je pomogla da ugasi plamen koji bi joj inače i još više naškodio.

Taovi roditelji, inače lokalni dužnosnici, pristali su platiti troškove liječenja za djevojku, ali su prestali nakon što je ona odbila potpisati da je cijela situacija bila tek nezgoda i tako osloboditi njezinog napadača svake krivnje. Međutim, otac djevojke stavio je njezine fotografije na internet nakon čega se digla buka u javnosti. Taovi roditelji morali su pristati na plaćanje svih bolničkih računa, a on je završio u zatvoru i osuđen je na 12 godina.

Zhou je još u depresiji zbog svega što se dogodilo, ali njezini roditelji kažu kako se nakon prvotnog šoka ipak osjeća bolje i da je ponovno počela učiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:11