TRAGEDIJA U SRBIJI

Bolnica iz horora: Mladić preminuo nakon rutinskog zahvata, supruga očajna: ‘Ubili su ga, to je klaonica‘

Najviše bijesa kod ove mlade majke izazvala je reakcija liječnika koji je Marku probušio tanko i debelo crijevo

Opća bolnica u Ćupriji, Marko Stojanović

 /Facebook

Marko Stojanović (30), mladić iz Srbije kojem su tamošnji liječnici prilikom kolonoskopskog pregleda probušili crijeva preminuo je sinoć u Beogradu.

Liječnici su se za Markov život borili pet dana ali su se komplikacije njegovog stanja nažalost pokazale kobnim.

Marko je poslije pregleda u bolnici u Ćupriji upao u petodnevnu komu iz koje se nije probudio.

Prilikom rutinske kolonoskopije u bolnici u Ćupriji liječnici su mu probušili tanko i debelo crijevo, a kasnije, tijekom hitnog prebacivanja na kirurgiju, probušili i plućno krilo u procesu intubacije.

Marko iza sebe ostavlja jednogodišnje dijete i suprugu koja je za medije izjavila da je u bolnicu na inicijalni pregled otišao "zdrav i prav"

Od uobičajenog rutniskog pregleda u ćuprijskoj bolnici Markovo je zdravstveno stanje postalo toliko kritično da su ga u Univerzistetskom kliničkom centru u Kragujevcu čak tri puta reanimirali.

Markova supruga tvrdi da su liječnici u Općoj bolnici u Ćupriji napravili katastrofalne greške:

"Gastroenterolog doktor Goran Gajić koji je radio pregled probušio mu je i tanko i debelo crijevo. Marka su onda hitno prebacili na kirurgiju, ali tamo su mu prilikom intubacije probušili plućno krilo. Postalo je kritično, nisu ga mogli probuditi iz anestezije i hitno su ga prebacili u Kragujevac", ispričala je izbezumljena supruga.

Najviše bijesa kod ove mlade majke izazvala je reakcija liječnika koji je Marku probušio tanko i debelo crijevo. "Doktor Goran Gajić, poslije svega što se dogodilo u Ćupriji, i greške koju je on izazvao nestručnim pregledom, izašao je pred nas i rekao ‘Znate, imali smo mali problem‘. Pa kakav mali problem, uništili ste čovjeka! Ta bolnica u Ćupriji je postala klaonica. Tamo vlada kaos i javnost treba to znati! Ja sam u šoku", rekla je Nikolina.

Najavila je i tužbu protiv liječnika i bolnice zbog nesavjesnog liječenja i stručne greške.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 16:06