‘SVIJET TI SE SMIJE‘

Borat Trumpu ponudio posao: ‘Trebat će ti, a ja tražim ljude koji će glumiti rasističke lakrdijaše‘

‘Uvijek sam u potrazi za ljudima koji će glumiti rasističke lakrdijaše, a tebi će trebati posao nakon inauguracije 20. siječnja‘
Borat i Donald Trump
 Profimedia/AFP

Ako Donald Trump ne pobijedi na izborima početkom idućeg mjeseca, Sacha Baron Cohen mu nudi poslovnu priliku.

Nakon što je Trump tog engleskog komičara prozvao neduhovitim "lažnjakom“ i "čudakom“, komentirajući novi nastavak avantura imaginarnog Kazahstanca Borata, Baron Cohen mu se izravno obratio na Twitteru.

"Donalde, cijenim besplatnu reklamu za Borata“, napisao je u subotu glumac i producent.

"Priznajem, ni ti meni nisi smiješan. No cijeli svijet ti se ipak smije. Uvijek sam u potrazi za ljudima koji će glumiti rasističke lakrdijaše, a tebi će trebati posao nakon inauguracije 20. siječnja. Razgovarajmo!“.

U novom nastavku Borata žrtva je postao Trumpov odvjetnik Rudy Giuliani. On je u filmu ulovljen u neobičnom položaju, s rukama u hlačama dok iznad njega stoji glumica koja igra Boratovu kćer, konzervativnu televizijsku novinarku.

Potom u sobu utrčava Borat i Giulianiju govori: "Ona ima 15 godina. Prestara je za vas".

Giuliani je odbacio tvrdnje da si je gurao ruke u hlače, napisavši na Twitteru da si je namještao košulju nakon što je sa sebe skinuo mikrofone.

Novinari su u petak pitali Trumpa je li zabrinut zbog sigurnosnih propusta pošto se u filmu pokazalo da Boratova filmska kći Maria Bakalova ulazi u Bijelu kuću i razgovara s Donaldom Trumpom mlađim.

"Ne znam što se dogodilo“, odgovorio je republikanac. "No prije puno godina, Baron Cohen je pokušao prevariti i mene, a ja sam bio jedini koji je rekao da nema šanse. Taj čovjek je lažnjak i nije mi duhovit“.

"Za mene je on čudak“, rekao je Trump.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. kolovoz 2022 10:53