ZLOČIN(I) U TEKSASU

Braća nasmrt pretukla očuha koji je seksualno zlostavljao njihovu 9-godišnju sestru

Gabriela Quintanilu tinejdžeri su premlatili mjedenim bokserima, strpali ga u kamionet i bacili njegovo tijelo u polje

Alejandro Trevino, Christian Trevino i Juan Eduardo Melendez

 Hidalgo County Court Records

Braća Alejandro Trevino (18) i Christian Trevino (17) uhićeni su nakon što su u Teksasu s prijateljem nasmrt izudarali svojega očuha koji je seksualno zlostavljao njihovu sestru.

Trevinovi su poludjeli od bijesa kad su saznali za uznemirujuće optužbe na račun njihova 42-godišnjeg očuha Gabriela Quintanille. Suočili su se njim prošloga tjedna u Pharru, prenosi NY Post.

Quintanilla, koji je otprije imao nalog za uhićenje zbog seksualnog zlostavljanja drugoga djeteta, optužen je da je neprimjereno dirao svoju 9-godišnju kćer.

Braća su se očuhom prvo potukla u naselju prikolica, a nedugo poslije izbio je još jedan fizički sukob, ali u obližnjem apartmanskom naselju. Tad se Trevinovima pridružio i njihov prijatelj Juan Eduardo Melendez (18). Tinejdžeri su potom napustili mjesto incidenta, no vratili su se i treći put.

Pronašli su Quintanilu koji je ozlijeđen hodao po cesti te ga premlatili mjedenim bokserima, izvijestila je policija. Zatim su ga strpali u kamionet i bacili njegovo tijelo u polje u McAllenu, gdje je pronađeno prošloga četvrtka.

Melendez i Christian Trevino optuženi su za teško ubojstvo i teški napad, a Alejandro Trevino za teški napad i sudjelovanje u organiziranom kriminalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2022 21:09