MAMILI KLIJENTE

Braća prijavila salon za masažu, a onda je otkrivena strašna istina: ‘Doživite osjećaj nezaboravnog zadovoljstva‘

Stranica za masažu još uvijek nije ugašena i ima više od 38,5 tisuća pratitelja

Uroš Panić i Vuk Stanković

 Instagram/

Braća Uroš i Miloš Panić, zajedno s prijateljem Vukom Stankovićem, unazad nekoliko mjeseci SU podvodili žene u Beogradu, a kao paravan im je poslužio salon za njegu tijela i masažu. Do detalja su razradili biznis pa su čak napravili Instagram profil i internetsku stranicu, a tvrtka je bila i uredno prijavljena. Stopostotni vlasnik bio je upravo Vuk Stanković.

Salon je prema dokumentaciji, bio legalna tvrtka, ali je služila samo kao paravan za prostituciju koji se odvijao u stanovima braće Panić u Beogradu, saznaje Blic.

Stranica za masažu još uvijek nije ugašena i ima više od 38,5 tisuća pratitelja. U opisu profila navodi se da je riječ o ekskluzivnoj senzualnoj masaži za muškarce te se pozivaju zainteresirani da zakažu termin u salonu. Navedene su tri lokacije - Novi Beograd, Zemun i Beograd na vodi - kao i brojevi telefona za svaku od njih.

Braća Panić, sa svojim suradnicima, kako se sumnja, od rujna prošle godine redovno su objavljivali fotografije - ilustracije masaže na kojima se vide polugole djevojke kako masiraju muškarce.

- Doživite osjećaj nezaboravnog zadovoljstva. Vidimo se u našim salonima svakim danom od 10 do 22 sati, navodi se u opisu fotografija.

Kako doznaje Blic, braća Panić su sa svojim suradnicima, među kojima je i njihov najbolji prijatelj Vuk Stanković, mjesečno od podvođenja žena zarađivali više od 30 tisuća eura.

Prema informacijama Blica, otkriveni su nakon višemjesečnog rada policije, Odjela za javni red i mir, nakon što su za ilegalne radnje salona doznali usmenim putem.

- Povećavao im se obim posla, broj klijenata, postala je javna tajna u gradu da braća Panić podvode žene - tvrdi izvor "Blica" .

Za osumnjičene je radilo najmanje pet prostitutki koje su podvodili za iznos od 30 (3.500 dinara) do 100 eura (12.000 dinara), a dio zarade predavale su Stankoviću, po kafićima i ugostiteljskim objektima u Beogradu.

- I one su privedene, vjerojatno će biti prekršajno procesuirane - kaže izvor "Blica".

Biografija braće Uroša i Miloša Panića prepuna je snimki divljačke vožnje skupocjenim automobilima, bahatog i nedoličnog ponašanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 00:18