IZ UKRAJINE S LJUBAVLJU

Bračni par Zelenski novom medijskom ofenzivom podijelio javnost: ‘Invazija je ojačala naš brak!‘

Olena Zelenska ovih se dana snimila i za posebnu naslovnicu Voguea, u potezu koji su neki ocijenili kontroverznim

Olena Zelenska i Volodimir Zelenski

 Abaca Press/Profimedia

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski i njegova supruga Olena Zelenska dali su u Kijevu televizijski intervju kontroverznom britanskom novinaru i voditelju Piersu Morganu.

U foršpanu intervjua koji bi se trebao emitirati u srijedu navečer predsjednik i njegova prva dama kažu da ih je ruska invazija još više vezala jedno za drugo.

U jednom trenutku Morgan pita bračni par: "Ovakve situacije mogu povezati brak ili ga raskinuti. Je li vaš brak sada jači zbog onoga što ste prošli?"

Zelenska odgovara: "Slažem se s teorijom da brak postaje jači s izazovima. Mislim da se u našem slučaju dogodilo isto."

Prva dama zatim se obraća svom suprugu koji već pet mjeseci vodi ukrajinski otpor, pitajući ga za mišljenje o njihovu braku.

Zelenski kaže: "Moj odgovor nije drugačiji!", na što ga Zelenska podbada: "Trebao bi imati svoje mišljenje o tome."

Smijući se, Zelenski uzvraća: "Kad si pored mene, tvoje mišljenje ima prednost!"

Zelenska se za svog supruga udala 2003. godine i zajedno imaju dvoje djece, 9-godišnjeg Kirila i 18-godišnju Oleksandru. Prva dama Ukrajine postala je nakon što je Zelenski izabran za predsjednika 2019.

Olena Zelenska ovih se dana snimila i za posebnu naslovnicu Voguea, u potezu koji su neki ocijenili kontroverznim. Za Vogue je također pričala o svom obiteljskom životu: "Ovo su bili najstrašniji mjeseci u mom životu i životu svakog Ukrajinca. Iskreno govoreći, mislim da nitko nije svjestan kako smo emocionalno izašli živi iz ove situacije."

Za Vogue se, zajedno sa suprugom, fotografirao i Zelenski. Zajednički su pozirali poznatoj fotografkinji Annie Leibovitz.

"Kao svaki čovjek, bio sam zabrinut za svoju obitelj, za njihovu sigurnost", poručio je Zelenski. "Ne radi se tu o romantici, naprosto nitko ne želi svoju obitelj dovesti u opasnost. Naravno da su mi nedostajali. Toliko sam ih htio zagrliti. Moja supruga ima jaku osobnost i mnogo je jača nego što je mislila da jest. Svaki rat, pa tako i ovaj, pronađe u čovjeku ono što nije ni svjestan da ima."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:49